HD Lighting opende op 28 mei 2004 haar twee verdieping tellende showroom in Paramaribo. Een lampenspeciaal zaak, welke gericht is op de individuele en corporate markt. Ons bedrijf vloeide voort (kwam voort) uit de op 28 maart 2000 opgerichte Home Design Trading.

Nadat HD Trading in 2003 besloot zich te specialiseren in verlichting, transformeerde het bedrijf zich toen in de enige lampen speciaalzaak in Suriname.

HD Lighting beschikt over het mooiste, leukste en het beste assortiment aan decoratieve lampen voor zowel de binnenshuis– als voor de tuinverlichting. Voor de klant bestaat de keuzemogelijkheid uit meer dan 800 soorten en modellen.

Project ontwikkelaars en ondernemers kunnen ook bij ons terecht voor de zogenaamde Project verlichting. Wij, van HD Lighting onderscheiden ons van andere door behalve, het slechts verkopen van verlichting, ook lichtplannen op maat te maken en het geven van lichtadviezen. Op verzoek kunnen wij aanvragen van klein tot groot omzetten in een compleet lichtplan.

HD Lighting staat bekend om haar uitstekende service en kwaliteit. In Suriname als in het Caribisch gebied zijn wij van HD lighting de vertegenwoordigers van de multinationals:Philips Consumer Luminares(Massive)-Belgie en Lumicentro-Panama, Fumagalli-Italie en Brilliant-Duitsland.

De verschillende merken geproduceerd door deze leveranciers vormen samen de collectie van HD Lighting. HD Lighting heeft al een aantal grote projecten op haar naam staan, zoals verschillende banken, malls, hotels etc.

Voor professioneel advies of een compleet lichtplan bent u bij HD Lighting aan het juiste adres. Het team van HD Lighting werkt continu aan verbetering van de collectie, om zo de charme van de showroom te behouden en zelfs te verbeteren. Aarzel niet en neem gauw een kijkje in de wereld van verlichting aan de Jozef Israëlsstraat nr.20 en Johannes Mungrastraat nr. 31.

Als ethische code mag aangemerkt worden dat ons bedrijf qua diversiteit, kwaliteit en kwantiteit in verlichting voorop staat.